Om oss

info@trygg24.se

Om oss

Hem > Om oss

 

Eller

Vad vi gör

 

Vi vill hjälpa människor att känna sig tryggare både dag som natt, hitta bra och smarta produkter som gör det enklare att skydda sig från olyckor och överfall, eller om man på något sätt behöver hjälpa någon annan som är i fara. Många olyckor skapar men för livet pga av att man inte kan försvara eller skydda sig. Med några enkla hjälpmedel minskar man den chansen enormt.

 

Här hos oss hittar du självförsvars och säkerhetsprodukter som t.ex överfallslarm, reflexer, säkerhets LED, försvarsverktyg och självförsvarsspray m.m. Allt för att du ska känna dej tryggare.

 

Vi som jobbar med denna sidan har erfarenhet med vad som gäller säkerhet, regler och trygghet för både barn och vuxna. Här kommer att läggas till intressanta produkter efterhand som sidans intresse ökar och vi hoppas givetvis att vi gör nytta och därigenom säkrar och tryggar er ytterligare.

 

Inom den svenska juridiken används termen nödvärn som förklarar under vilka förutsättningar det anses försvarbart för att exempelvis avstyra fara för liv och hälsa.

 

Nedan är några viktiga länkar:

 

www.krisinformation.se

 

www.swedensmostwanted.se

 

www.ntf.se

 

www.brottsplatssverige.se

 

www.brottsoffermyndigheten.se

 

www.polisen.se

 

 

OBS: Vi säljer inte pepparspray som är olagliga i Sverige. Men vi säljer alternativ till pepparspray som efterliknar effekterna av sådana sprayer. Våra försvarssprayer är licensfria och helt lagliga.

Alla sprayer vi säljer tillverkas i Sverige för högsta möjliga kvalitet och säkerhet.

 

Eller

Vad är ditt liv värt?

DIREKT LEVERANS

Fri frakt vid köp för minst 500:-

30 DAGARS RETUR

För kundens bästa

24H TELE SUPPORT

Det gäller din säkerhet

Copyright @ All Rights Reserved Trygg24.se